Sponsorskap och ambassadörer

Tennis Fashion distribuerar flera populära varumärken och får ofta förfrågningar kring sponsring och ambassadörskap. I dagsläget tar vi endast emot förfrågningar för varumärket Prince Padel. 

Om du har frågor kring sponsring av turneringar eller för företag, kontakta gärna någon av våra säljare.  

Prince Padel

Vi distribuerar bl.a. utrustning som padelracketar, padelväskor och padelbollar för Prince Padel i Norden. Prince Padel tillhör det anrika varumärket Prince Sports.  Prince Padel har varit ett innovativt varumärke som har tagit fram många framstående teknologier inom padelsporten sedan starten 1986. 

Vem letar vi efter?

En ambassadör för Prince Padel har en passion för sporten antingen som en tränare eller som en spelare. Vi tror att du tidigare har spelat med eller är intresserad av att testa padelracketar från Prince Padel och att du genuint gillar varumärket. Vi ser gärna att du är bekväm med att använda och publicera din passion för padel på dina sociala medier konton, främst på Instagram och att du där även har ett offentligt kreatörs-konto.

Om du som är en padelspelare vill bli ambassadör för Prince Padel Sverige, ser vi gärna att du är rankad bättre än topp 50 i Sverige som en seniorspelare. Är du en juniorspelare ser vi gärna att du är rankad minst topp 70 eller bättre i Sverige.  

 

Kontakta oss

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte på att kontakta oss. I din ansökan vill vi att du skickar en kort beskrivning av din padelkarriär samt varför du anser att du borde representera Prince Padel.

Vid frågor om sponsring eller om du vill skicka in din ansökan, maila till mikael.ekman@tennisfashion.se, så kontaktar han dig inom kort. 

Vill du se mer av Prince Padel?

Följ oss gärna på sociala medier, Instagram och Facebook